Go Back   AYKsolutions Forum > Documentation > Knowledgebase > General Server Questions > Lighttpd
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Lighttpd Anything Lighttpd specific

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 06-17-2011
Artyom Artyom is offline
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 501
Artyom has a reputation beyond reputeArtyom has a reputation beyond reputeArtyom has a reputation beyond reputeArtyom has a reputation beyond reputeArtyom has a reputation beyond reputeArtyom has a reputation beyond reputeArtyom has a reputation beyond reputeArtyom has a reputation beyond reputeArtyom has a reputation beyond reputeArtyom has a reputation beyond reputeArtyom has a reputation beyond repute
Send a message via ICQ to Artyom Send a message via AIM to Artyom Send a message via MSN to Artyom Send a message via Yahoo to Artyom
Default How can I run multiple streaming sites on same server using Lighttpd?

This is a fairly short how-to as I will assume that you know how to install lighttpd and get it running with a single mod_secdownload entry.

In order to run multiple entries, you will need to

1. Create a new, separate secdownload.conf file for the new site (can name it secdownload1.conf) and put it in the conf.d folder with the proper permissions. The contents of the new secdownload file should be as follows (if your site is sub.mysite.com):
Code:
$HTTP["host"] =~ "sub\.mysite\.com:81$"{

    server.document-root                = "/home/mysite/public_html"
    secdownload.timeout                 = 3600
    secdownload.secret                  = "secret"
    secdownload.uri-prefix              = "/videos/"
    secdownload.document-root           = "/home/mysite/public_html/videos"
}
Of course replace the secret, doc root and prefix with your details.

2. In the modules.conf file add the path to the new secdownload1.conf file we just created like so:

Code:
##
## mod_secdownload
##
include "conf.d/secdownload.conf"
include "conf.d/secdownload1.conf"
3. In the lighttpd.conf file, ensure to have the following:

Code:
## Load the modules.
include "modules.conf"
You can replicate this as many times as you need for streaming.
__________________
www.AYKsolutions.com
From Shared to Dedicated
Professional. Painless. Polite.
  #2  
Old 04-02-2012
Artyom Artyom is offline
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 501
Artyom has a reputation beyond reputeArtyom has a reputation beyond reputeArtyom has a reputation beyond reputeArtyom has a reputation beyond reputeArtyom has a reputation beyond reputeArtyom has a reputation beyond reputeArtyom has a reputation beyond reputeArtyom has a reputation beyond reputeArtyom has a reputation beyond reputeArtyom has a reputation beyond reputeArtyom has a reputation beyond repute
Send a message via ICQ to Artyom Send a message via AIM to Artyom Send a message via MSN to Artyom Send a message via Yahoo to Artyom
Default

Alternatively, you can simply add the following to your lighttpd.conf where you have the first HOST setup:

Quote:
$HTTP["host"] =~ "newdomain\.com" {
server.document-root = "/home/newdomainusername/public_html/"
}
Then save and restart.

Change the newdomain to your actual domain and the document-root to where ever the files are.
__________________
www.AYKsolutions.com
From Shared to Dedicated
Professional. Painless. Polite.
Closed Thread


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:40 PM.

 
myAYK | Dedicated Servers | Reseller | Shared | Forums
Terms of Service | Privacy Policy | © 2004 AYKsolutions, LLC. All Rights Reserved.
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.